Tradarea-Casa noptii – vol. 2

Autor: P.C. Cast, Kristin Cast
An aparitie: 2009
Categorie: Thriller
Cod unic: 22814
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Tradarea-Casa noptii - vol. 2


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„… Aratam cumplit. Eram palida, iar sub ochi mi se desenau cearcane vinetii. Desenele safirii de pe fata, spate si umeri contrastau puternic cu albul pielii si cu petele ruginii de sange de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor Intunericului. In lumina din baie, argintiul lantisorului si aramiul granatelor straluceau. – De ce? am soptit. De ce ai lasat-o pe Stevie Rae sa moara? Nu asteptam niciun raspuns si nici n-am primit vreunul. Am intrat in dus si am stat acolo o vesnicie, lasandu-mi lacrimile sa se impleteasca cu apa si sangele si sa se duca departe.”
Viata lui Zoey devine, in sfarsit, frumoasa – a inteles ca a fost inzestrata cu puteri neobisnuite de catre Zeita Noptii si este acum noua preoteasa a Fiicelor Intunericului. A inceput sa se simta acasa in Casa Noptii si are chiar un iubit… sau doi. Dar iata ca in lumea oamenilor se petrec niste crime ingrozitoare si toate semnele par sa conduca spre scoala pentru vampiri. Ca si cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveste si Casa Noptii, exact cand Zoey are mai multa nevoie de prietenii ei. In cele din urma, ea trebuie sa gaseasca in sine insasi curajul de a infrunta o tradare teribila, care ar putea sa-i distruga sufletul si sa puna in pericol intregul univers al scolii. Aventura continua asadar intr-o carte incredibil de tenebroasa, frumoasa si socanta!

P.C. Cast este o premiata autoare de literatura  fantastica si paranormala si un profesor indragit. Fiica ei, Kristin Cast, are si ea premii pentru jurnalism, dar si pentru poezie.

Vandute deja in milioane de exemplare, primele volume ale seriei „Casa Noptii” se bucura de un urias succes international! Al treilea volum ne va arata in curand cine este Aleasa.

Distribuire

Meniu