Regina si cu mine

Autor: Sue Townsend
An aparitie: 2009
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 26033
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Regina si cu mine


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„Un haz nebun.” – Sunday Telegraph

VISUL CEL MAI RASPANDIT PRINTRE ENGLEZI ESTE ACELA DE A LUA CEAIUL CU REGINA. DAR CE S-AR INTAMPLA CU FAMILIA REGALA DACA BRITANICII AR HOTARI DINTR-ODATA CA NU MAI AU NEVOIE DE EA?

„Nu am bani, British Telecom ma ameninta cu deconectarea, mama mea crede ca traieste in anul 1953, sotul meu e pe cale sa moara de inanitie, fiica mea a inceput o relatie cu ajustorul de covoare, fiul meu trebuie sa se prezinte joi la tribunal si cainele meu are purici…” Iata cum isi descrie situatia Elizabeth Windsor, fosta Regina a Angliei.

„Captivanta, spumoasa, ironica, tandra, isteata, plina de haz… razi in hohote si nu o poti lasa din mana.” – Daily Telegraph

Dupa alegerile generale, „revolutia republicana” forteaza Familia Regala sa paraseasca Palatul Buckingham si sa se mute intr-o sarmana locuinta sociala, in mijlocul oamenilor de rand. Dar stoica Regina, pretentiosul Print Philip, timida Diana, seriosul Charles, vajnica Anne, eleganta Margaret si blanda Regina Mama se vor descurca si vor iesi cu demnitatea intacta din aceasta poveste incredibila, plina de umor englezesc suta la suta.

Distribuire

Meniu