Putin. Biografia interzisa.

Autor: Stanislav Belkovski
An aparitie: 2014
Categorie: Biografii. Jurnale. Memorii. Eseuri.
Cod unic: 25832
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Putin. Biografia interzisa.


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Informatiile dezvaluite sunt de natura sa arunce in aer miturile si prejudecatile despre unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Celebrul analist politic Stanislav Belkovski ii contureaza liderului rus un portret deloc magulitor, scandalos pe alocuri, dar, mai presus de orice, veridic. Distrugand toate cliseele, el il prezinta pe tarul actual ca pe un om framantat de mari probleme, care a avansat in cariera fiindca a stiut intotdeauna sa le fie loial stapanilor sai. Pentru Belkovski, Putin e un om lipsit de orice interes fata de ideologii si chiar fata de politica si e manat doar de dorinta de a face bani pentru el si apropiatii sai, pe care politologul nu se sfieste sa ii numeasca niste cleptocrati.

„Cartea dezvaluie nu neaparat tot adevarul despre Putin, cat, mai degraba, despre sistemul creat de acesta, in care informatiile si dezinformarile se contopesc pe nesimtite, pana cand granitele dintre adevar si minciuna se sterg cu totul. Belkovski e un demn reprezentant al poporului sau profund suspicios, in mijlocul caruia abunda teoriile conspiratiei si pentru care orice e posibil, oricat de nebunesc ar parea. Cartea lui se construieste ca un demers detectivistic, in care povestea eroului principal se tese treptat, din imbinarea celor mai diverse piese de puzzle, de la zvonurile cele mai incredibile (sau de la absenta lor), la decodarea faptelor puternicilor zilei si de la analizele freudiene la cantarirea unor coincidente atat de bizare, incat nu pot fi decat etapele unor planuri machiavelice.”– The Huffington Post

Distribuire

Meniu