Provocarea dragostei

Autor: Lorraine Heath
An aparitie: 2015
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 25940
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Provocarea dragostei


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Adevar sau minciuna? Dragoste sau pasiune? O casnicie de convenienta sau inceputul unei povesti de vis?

Disperarea si perspectiva saraciei il imping pe Michael Tremayne, marchizul de Falconridge, sa apeleze la o metoda foarte populara in randul aristocratilor englezi aflati la ananghie: este dispus sa isi scoata la licitatie singurul bun de valoare care i-a mai ramas – titlul sau. Si dintre cei cinci americani cu ambitii de a-si vedea fiica maritata cu un lord, James Rose se dovedeste a fi cel mai generos.

Din pacate, Kate Rose este ultima femeie pe care Michael ar fi ales-o de bunavoie ca nevasta, caci voluntara si incapatanata tanara cere de la o casnicie singurul lucru pe care Michael nu este in stare sa il ofere – o dragoste sincera si neconditionata.

Curand, marchizul constata ca proaspata lui sotie este departe de a fi supusa si ascultatoare, iar daca isi doreste mai mult decat o relatie platonica, Michael trebuie sa-i castige inima. Si desi nu s-a dat niciodata inapoi de la o provocare, nu stie sa joace dupa regulile cavalerismului si ale curtarii. Pentru el, dragostea este o notiune necunoscuta, iar pasiunea trupeasca are aceeasi valoare.

De aceea, este hotarat sa-i demonstreze lui Kate ca una poate fi usor inlocuita cu cealalta, si cea mai buna metoda este sa incerce cu rabdare si maiestrie sa o seduca. Kate nu a crezut niciodata ca ii va fi atat de greu sa reziste pacatelor cu care o tenteaza sotul ei – iar Michael nu si-a inchipuit ca va fi atat de usor sa se indragosteasca.

Distribuire

Meniu