Printul poet

Autor: Kathleen McGowan
An aparitie: 2013
Categorie: Thriller
Cod unic: 25590
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Printul poet


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

In acest roman spectaculos, Maureen Paschal, cercetand cu infrigurare Confreria Sf. Maria Magdalena, descopera niste informatii explozive despre evanghelia cunoscuta drept Libro Rosso si despre Ordinul Sfantului Mormant. Se duce numaidecat la Florenta unde Destino, maestrul ei spiritual, ii dezvaluie un secret despre Lorenzo de Medici, printul poet, parintele Renasterii.

Se pare ca Lorenzo se casatorise in taina cu Lucrezia Donati, Colombina care apare in cateva dintre tablourile lui Botticelli. De asemenea, Maureen trebuie sa faca fata problemelor pe care le are Berenger Sinclair, sufletul ei pereche, un magnat scotian al petrolului, dupa ce o fosta iubita de-a acestuia declara ca este tatal fiului ei. Aceasta fantezie istorica ne poarta din prezent in trecut cu o usurinta remarcabila.

Fanii acestui gen de fictiune vor fi incantati de teoriile romantice ale conspiratiei infatisate in carte. O mostenire eretica, Un sacrificiu periculos –  Timpul se intoarce.

Distribuire

Meniu