Pamantul si Luna

Autor: Jakob Lorber
An aparitie: 2003
Categorie: Spiritualitate
Cod unic: 19167
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Pamantul si Luna


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

 Pământul şi Luna, două dintre cele mai semnificative opere ale lui Lorber din domeniul natural-spiritual (Luna, 1841, şi Pământul, 1846-47), combinate în această ediţie sub titlul Pământul şi Luna.

        Lorber revelează aici, din perspectiva fizică, structura interioară a pământului, confirmând că acesta este un corp ceresc înzestrat cu energie şi cu viaţă.

        Urmează o serie de comparaţii între Pământul-Mamă şi corpul fizic al omului, care nu pot fi contestate de nimeni.

        Sunt explicate motivele pentru care au dispărut pădurile şi animalele gigantice, misterioasele ploi cu amfibii, originea mirosurilor, alimentaţia şi rotaţia pământului, şi multe alte lucruri.

        Din punct de vedere spiritual, este descrisă existenţa pură a regatului spiritual care există în interiorul pământului, dar şi deasupra acestuia.

        Interpretarea şi descrierea „turmelor de oi de pe lună”, a „maimuţelor care sar într-un singur picior” şi a oamenilor de pe lună permit o serie de comparaţii fascinante legate de semnificaţia spirituală a existenţei noastre terestre, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva, în lipsa noastră de înţelepciune, avem tendinţa să devenim nişte „locuitori ai lunii (oameni lunari)”.

        În plus, lucrarea Pământul şi Luna descrie pe larg viaţa de pe alte planete.

Distribuire

Meniu