O misiune riscanta

Autor: Ken Follett
An aparitie: 2011
Categorie: Roman politist
Cod unic: 24159
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: O misiune riscanta


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Ziua Z se apropie – nemtii nu stiu unde si cand va veni, dar stiu ca va fi curand. Felicity „Flick” Clariet, agent in cadrul Serviciului pentru Operatiuni Speciale, responsabil de sabotaje, stie ca abilitatea germanilor de a demonta atacul Aliatilor depinde de liniile lor de comunicatie si in zilele premergatoare invaziei nimic nu este de o mai mare importanta strategica decat cea mai mare centrala telefonica din Europa.

Insa atacul direct asupra acesteia esueaza in mod tragic si grupul lui Flick este distrus, sotul ei e dat disparut si superiorii incep sa se indoiasca de ea. Ultima speranta este ca o echipa de agenti sa se infiltreze in cadrul centralei chiar sub privirile nemtilor – insa acestia sunt preveniti deja si au propriile planuri. Caci acum exista secrete de care Flick nu este constienta – secrete in randurile nemtilor, secrete ale echipei ei incropite in graba si mai ales secrete ale celor in care ea are cea mai mare incredere.

Distribuire

Meniu