Microsoft Windows XP Home Edition in imagini

Autor: Kate Shoup Welsh, Shelley O'Hara
An aparitie: 2007
Categorie: Informatica
Cod unic: 22670
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Microsoft Windows XP Home Edition in imagini


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Utilizarea cu indemanare a unui sistem de operare, cum ar fi Windows XP, poate parea o sarcina descurajanta. Sunt atat de multe de invatat: Cum creati si editati documente? Cum puteti particulariza suprafata de lucru? Cum conectati calculatorul la Internet? Uneori aceste intrebari pot parea coplesitoare. Aceasta carte ofera instructiuni pas cu pas, simple, care va arata exact ceea ce trebuie sa vedeti pe ecranul monitorului. Majoritatea oamenilor invata din imagini, deci a vedea cum se executa o sarcina este o cale mult mai rapida de a invata un program decat citirea unui numar mare de pagini de text.De aceea, cartea de fata furnizeaza instructiuni concise, vizuale pas cu pas, pentru efectuarea tuturor operatiilor pe care trebuie sa le realizati. Veti invata notiunile de baza de care aveti nevoie pentru a incepe sa utilizati Windows XP. In plus, puteti afla cum sa lansati in executie si sa utilizati aplicatii, sa va organizati documentele, sa tipariti si sa particularizati aspectul ecranului si modul de functionare a calculatorului dumneavoastra.
Aceasta carte prezinta, de asemenea, operatia cheie de utilizare a calculatorului dumneavoastra pentru conectarea la Internet. Dupa stabilirea conexiunii, puteti trimite si primi mesaje e-mail si puteti vizita multe, multe situri din Internet. Toate notiunile de care aveti nevoie pentru a utiliza calculatorul dumneavoastra si Windows XP sunt sintetizate intr-o forma usor de asimilat.

Puteti citi aceasta carte de la un capat la altul sau o puteti utiliza ca material de referinta atunci cand intampinati o problema sau intalniti o caracteristica pe care nu stiti cum sa o utilizati. Indiferent de situatie, aceasta carte va permite sa vedeti cum se efectueaza o operatie si apoi sa o efectuati personal.

Distribuire

Meniu