Dorinta

Autor: Amanda Quick
An aparitie: 2013
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26017
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dorinta


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Pe tarmul abrupt, batut de vanturi al unei insule britanice indepartate, destinele unei tinere nobile si al unui cavaler indraznet sunt legate de incercarile sortii si de dorinta nestavilita care se naste intre ei.

 

La moartea tatalui ei, frumoasa si incapatanata Lady Clare stie ca trebuie sa se marite pentru a garanta protectia insulei pe care a mostenit-o. Dar atunci cand viitorul sot pe care i l-a ales seniorul tinutului intra calare pe poarta castelului, Lady Clare simte ca a fost tradata. Cu trupul calit in lupte si armura de otel stralucitor, Sir Gareth de Wyckmere este un cavaler de temut, departe de a fi poetul romantic pe care ea si l-a dorit. Sute de talhari au pierit pana acum de sabia Cerberului din Wyckmere, cum este poreclit, astfel ca temerarul razboinic nu are nici o indoiala ca-si va putea imblanzi sotia.

 

Cu toate acestea, Lady Clare insista sa-l modeleze dupa idealul ei… pana cand ciocnirea dintre vointele lor va starni o pasiune incendiara, iar o urzeala malefica le va pune vietile in pericol.

Distribuire

Meniu