Dolmen

Autor: Nicole Jamet, Marie-Anne Le Pezennec
An aparitie: 2007
Categorie: Fictiune
Cod unic: 22109
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dolmen


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„O carte pe care o veti citi cu sufletul la gura si care va va convinge ca legendele de pe litoralul breton sint la fel de spectaculoase ca si peisajele.”(„Le Figaro”)

Actiunea romanului se petrece pe o insula din largul coastelor Bretaniei. Marie Kermeur, inspector la politia din Brest, revine acasa pentru a se casatori cu marinarul Christian Brehat, iubitul ei din copilarie. Dar o serie de crime ale caror prime victime sint membrii familiei Mariei ii silesc sa amine nunta. Se pare ca motivul acestor asasinate este un naufragiu misterios provocat in joaca de actualele victime, pe atunci copii, cu 30 de ani in urma, imitind legenda locala a Jefuitorilor de corabii, un grup de localnici din secolul al XVIII-lea care faceau sa esueze vasele in trecere pe linga insula pentru a le jefui. Marie se implica in investigatie, ajutata de un specialist in crime rituale de la politia din Paris si, pe parcurs, descopera o serie de secrete intunecate despre propria ei origine, despre logodnicul ei si despre locuitorii insulei.

Distribuire

Meniu