Doamna McGinty a murit

Autor: Christie Agatha
An aparitie: 2009
Categorie: Roman politist
Cod unic: 23919
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Doamna McGinty a murit


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Doamna McGinty este ucisa cu o lovitura brutala in ceafa, si banuielile cad imediat asupra chiriasului ei, James Bentley, care nu are nici un alibi si pe ale carui haine se gasesc urme de sange si de par. Si totusi, ceva nu este in regula: pur si simplu, pentru Poirot, Bentley nu pare genul de criminal. Detectivul considera ca il poate scapa de spanzuratoare – dar ceea ce nu realizeaza este ca propria viata ii este in pericol de moarte…

„In timpul alcatuirii planului pentru Doamna McGinty a murit, cele patru crime din trecut, in jurul carora este construita intriga, ii ofera lui Christie un numar aproape infinit de posibilitati, iar ea si-a croit drum prin ele aproape metodic. Mai mult decat in oricare alt roman, acest scenariu pare sa-i provoace rodnicia mintii in timp ce ia in calcul fiecare personaj care locuieste in Broadhinny, scena romanului ,drept un posibil participant la crimele anterioare.” Din „Jurnalul secret al Agathei Christie”.

Distribuire

Meniu