Din varful degetelor

Autor: Sarah Waters
An aparitie: 2009
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 22992
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Din varful degetelor


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

• Cartea anului 2003 in Marea Britanie: „Consistent, intunecat, palpitant prin neasteptatele rasturnari de situatie, acest roman ofera cititorului o experienta pe care n-o va uita prea curind.” (Guardian)
• Romanul, nominalizat la Booker Prize si Orange Prize in 2002, a fost ecranizat de BBC intr-un serial de succes, nominalizat la premiile BAFTA, in 2006;
• In 2003, Sarah Waters a aparut pe lista celor mai buni tineri romancieri britanici publicata de revista Granta si a fost desemnata scriitoarea anului la British Book Awards: „Sarah Waters are un talent narativ rar printre scriitorii generatiei ei.” (Independent on Sunday)
Din virful degetelor continua seria romanelor gay in care autoarea reia teme clasice ale romanului victorian englez. Sue Trinder este o orfana crescuta in cel mai rau famat cartier al Londrei. Cind Domnu, un escroc prieten de-al casei, ii face o propunere avantajoasa, Sue hotaraste sa conforme asteptarile celor care au ocrotit-o: nu trebuie decit sa cistige increderea unei domnisoare naive dintr-un conac de la tara si sa il ajute pe Domnu s-o cucereasca si sa puna mina pe averea ei. Dar dupa ce Sue ajunge sa o cunoasca pe victima inselaciunii planuite, evenimentele iau o turnura neasteptata… Un roman dickensian, plin de suspans si de rasturnari spectaculoase.

„Uneori poti sa invidiezi un prieten pentru ca n-a citit inca un anumit roman, gandindu-te la placerea ce il asteapta. Ei bine, Din virful degetelor se inscrie in aceasta categorie de carti. Consistent, intunecat, palpitant prin neasteptatele rasturnari de situatie, acest roman ofera cititorului o experienta pe care n-o va uita prea curind.“ (Guardian)

Distribuire

Meniu