Dictionar Enciclopedic -H-K- Vol. 3

Autor: -
An aparitie: 1999
Categorie: Dictionare
Cod unic: 16880
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dictionar Enciclopedic -H-K- Vol. 3


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Una din trasaturile esentiale ale vietii moderne, explozia informationala, a determinat cautarea celor mai adecvate mijloace pentru selectarea si sistematizarea acesteia. In acest context, literatura enciclopedica a devenit nu numai un act de cultura, ci si un indispensabil instrument de lucru pentru orice cititor, indiferent de varsta si pregatire. Proliferarea acestui gen de literatura este un fenomen constatat in aproape toata lumea; in Romania, din pacate, literatura enciclopedica este inca reprezentata numai prin cateva lucrari mai importante si acestea publicate in tiraje insuficiente.

 

Prin Dictionarul enciclopedic pe care editura Enciclopedica il pune la dispozitia publicului romanesc se incearca sa se raspunda nevoii de informare si de instruire a acestuia. Pentru alcatuirea lui au fost folosite lucrarile enciclopedice publicate de-a lungul anilor in editura Enciclopedica, indeosebi ultima dintre ele, editia a 3-a a Micului dictionar enciclopedic (1986).

Distribuire

Meniu