De partea ingerilor

Autor: Leona Blair
An aparitie: 1998
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 18318
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: De partea ingerilor


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Leona Blair, autoarea multor romane de succes, ofera alte doua romane, De partea ingerilor si Impliniri, scrise in acelasi stil provocator si original, care adincesc investigatia destinelor feminine.

Kate Ballard, eroina acestei carti, o prezenta de neuitat in galeria personajelor celebrei autoare, captiveaza atentia cititorilor prin povestea vietii sale framintate si, de multe ori, nefericite. Romanul De partea ingerilor, a carui actiune continua in volumul Impliniri, face cronica primei parti a vietii eroinei, cea mai tinara membra a familiei Ballard. Micuta Kate va deveni o tinara interiorizata, dar nu mai putin inteligenta, pentru care bunica sa planuieste din umbra o cariera politica stralucita. Pusa in fata unei persoane tiranice, Kate are o reactie de respingere. Urmeaza un incrincenat razboi al vointelor care se va incheia cu triumful nepoatei. Ruptura relatiei cu bunica sa va fi definitiva atunci cind Kate hotaraste sa-l ia in casatorie pe carismaticul actor Winslow Talley. Dar isi da prea tirziu seama ca in spatele iubirii lui Win se ascund interese egoiste legate de cariera sa la Hollywood. Cum va suporta Kate socul acestei noi incercari? Va mai putea cunoaste vreodata fericirea?

Distribuire

Meniu