Daruri periculoase

Autor: Mary Jo Putney
An aparitie: 2013
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26154
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Daruri periculoase


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Atotputernicul Ranulph este fermecat de tanara Leah – o fata placuta, dar banala – si de modul minunat in care canta la harpa. Dorindu-si din tot sufletul sa o atraga pentru totdeauna pe taramurile sale, unde sa se poata bucura atat de muzica ei, cat si de ea insasi, el o convinge sa accepte un pact: ii ofera ceea ce ea doar visa, astfel incat sa poata obtine mult dorita popularitate in lumea buna, urmand ca el sa isi ceara ulterior rasplata.

Ranulph se tine de cuvant, si astfel Leah devine deodata cea mai fermecatoare domnita, iar pretendentii nu intarzie sa apara. Inima ei este curand cucerita de un tanar capitan, sufletul ei pereche, si fericirea sa nu cunoaste margini; insa cand Ranulph considera ca este timpul ca ea si Leah sa isi indeplineasca partea de intelegere, tanara isi da seama ca are de platit un pret teribil – pierderea iubirii abia gasite si a tot ce pretuieste mai mult pe lume.

Distribuire

Meniu