Cristaloterapia

Autor: Dan Seracu
An aparitie: 2003
Categorie: Tehnici de meditatie
Cod unic: 19178
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cristaloterapia


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Traim intre Cristale. Conform specialistilor, circa o treime din suprafata Pamantului este foarmata din cuart si bioxid de siliciu, iar sub ape mai exista o cantitate imposibil de apreciat. Oamenii devin tot mai interesati de Cristale si de Pietrele (semi)pretioase.

Prezenta lucrare isi asuma rolul de a-i ajuta pe cititori sa traiasca cu si alaturi de cristale, de a le deschide capacitatile de a receptiona ceea ce ele ne transmit, ne invata, de a le folosi spre binele propriu si al intregii umanitati.
Cristalele nu apartin unei mode tip „New Age” si nici nu sunt jucarii. Menirea lor ACUM si AICI este de a ajuta omenirea in deschidere si ridicare spirituala.

Lucrarea „Cristaloterapia” ii familiarizeaza pe cititori cu principalele caracteristici ale Cristalelor si Pietrelor (semi)pretioase si cu modul corect in care ele pot fi utilizate. Totodata, un loc important in structura cartii revine tehnicilor de cristaloterapie si celor mai simple proceduri de tratare a unor suprafete mai des intalnite cu ajutorul Pietrelor.

Distribuire

Meniu