Contele de Monte Cristo-Vol.1

Autor: Alexandre Dumas
An aparitie: 2007
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 22362
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Contele de Monte Cristo-Vol.1


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Totul pare sa-i surada lui Edmond Dantès: este pe cale sa fie promovat capitan de corabie si se va casatori cu frumoasa Mercédès, de care e indragostit nebune ste. Dar, chiar in ziua nuntii, victima a unui complot, este acuzat de inalta tradare, arestat, condamnat fara proces la detentie pe viata si trimis in sinistra inchisoare a castelului d’If. Atunci cand iese in sfarsit de acolo, paisprezece ani mai tarziu, este un om complet schimbat si are un singur tel – sa se razbune.

Poveste de dragoste, plina de suspans, intriga, tradare si razbunare, Contele de Monte-Cristo este unul dintre cele mai citite romane din toate timpurile.

Toata lumea cunoaste verva prodigioasa a lui Alexandre Dumas, stilul sau antrenant, placerea cu care-si pune in scena personajele, dialogurile spirituale si dinamice, naratiunea vioaie care stie sa inlature obstacolele si timpii morti fara sa-si piarda consistenta. Domnul Dumas acopera panze imense fara sa-si oboseasca nici pensula, nici cititorul. Sainte-Beuve

Distribuire

Meniu