Cold Mountain

Autor: Charles Frazier
An aparitie: 2004
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 19989
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cold Mountain


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Romanul „Cold Mountain” sta la baza ecranizarii filmului omonim turnat in mare parte in Romania, regizat de celebrul Anthony Minghella, cu Jude Law, Nicole Kidman si Renee Zellweger, cistigatoare a Globului de aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Publicat in 1997, romanul de debut al lui Charles Frazier a inregistrat un imens succes, rasplatit cu National Book Award, unul dintre cele mai prestigioase premii literare americane.

„Un mare roman despre Razboiul Civil, care aduce in prim plan nu atit cimpurile de batalie, cit peisajul sufletului uman.” (San Francisco Chronicle)

„Romanul evoca marile romane despre razboi scrise de Stendhal si Tolstoi. Una dintre acele rare povesti mirabile despre dragoste si razboi. Destinul Adei si al lui Inman continua sa te insoteasca si dupa ce ai intors ultima pagina.” (Salon)

„Cel mai impresionant si mai captivant debut pe care l-am citit vreodata. O povestire hipnotica, ambitioasa, cu personaje bine conturate si descrieri minunate. Desi plasata in timpul Razboiului de Secesiune, e la fel de contemporana ca «Adio, arme» a lui Hemingway.” (Willie Morris)

Distribuire

Meniu