Codul Da Vinci. Sursele Secrete

Autor: Bedu Jean Jacques
An aparitie: 2009
Categorie: Istoria Universala
Cod unic: 22536
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Codul Da Vinci. Sursele Secrete


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

In timp ce, pe la inceputul anilor nouzaeci, reusea sa dezlege definitiv enigma tezaurului de la Rennes-le-Chateau, Jean-Jacques Bedu a fost nevoit sa se confrunte direct cu Staretia Sionului. Aceasta societate misterioasa apare intr-o lumina noua si cu totul falsa in uimitorul roman al lui Dan Brown.

Care este geneza Staretiei Sionului? Cine se ascunde in spatele acestei organizatii si care si care sunt intentiile ei? Care este natura acestui cumplit secret transmis, si prudenta initiatilor, de societati misterioase ce ies la iveala din negura  timpului? Codul lui Da Vinci – Sursele Secrete este cartea care intrazneste, in sfarsit, sa mearga mult mai departe in miezul romanului scris de Dan Brown, ca sa extraga elementele necesare realizarii acestui fenomen editorial.

Codul lui Da Vinci – Sursele secrete este o calatorie in interiorul mecanismelor secrete ale Staretiei Sionului, francmasoneriei, Ordinului Fratiei Polare, miscarilor sinarhice, templierilor, Iluminatilor din Bavaria, sub peceta Graalului si semnul Rozei si al Crucii.

Distribuire

Meniu