Cimitirul cartilor uitate: Jocul ingerului Vol.2

Autor: Carlos Luis Zafon
An aparitie: 2023
Categorie: Altele
Cod unic: 26978
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cimitirul cartilor uitate: Jocul ingerului Vol.2


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Jocul ingerului revine la minunatele decoruri din romanul Umbra vantului, pe stradutele intortocheate ale Barcelonei, in universul gotic al Cimitirului Cartilor Uitate, o poveste magnifica despre magia cartilor si cotloanele cele mai intunecate ale sufletului omenesc.
Actiunea romanului Jocul ingerului se desfasoara in Barcelona anilor 1920. Un tanar scriitor obsedat de o iubire imposibila primeste, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat, in schimbul careia i se promite nu doar o avere, ci mai mult de-atat. In stilul sau plin de stralucire, de o precizie narativa impecabila, autorul romanului Umbra vantului ne transporta din nou in Barcelona inceputului de secol XX si in Cimitirul Cartilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intriga captivanta, o poveste de dragoste imprevizibila si o cursa printr-un labirint de taine unde vraja cartilor, pasiunea si prietenia se impletesc intr-o naratiune magistrala.
Jocul ingerului este un roman sclipitor: in acelasi timp thriller detectivistic, poveste de groaza supranaturala si poveste de dragoste sfasietoare. El exploreaza viata, moartea, credintele religioase si, mai mult decat orice, singuratatea, dulcele si amarul, tortura de a fi scriitor si rostul esential al cartilor, al literaturii, in intelegerea conditiei noastre de oameni. – Daily Mail
Zafon este un veritabil Dickens al Barcelonei… Fiecare rand e plin de savoare, functioneaza cu forta exploziva a prafului de pusca, e bantuit de fantome si blesteme. – Corriere della Sera

Traducere din limba spaniola de Dragos Cojocaru

Distribuire

Meniu