Cia. O Istorie Secreta

Autor: Tim Weiner
An aparitie: 2009
Categorie: Politica
Cod unic: 22298
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cia. O Istorie Secreta


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Inca de la infiintare, serviciile secrete americane au fost invaluite intr-o aura de mister. In spatele imaginii de superputere se ascund insa nenumarate esecuri.

Cum se face ca, in ultimii 60 de ani, CIA a reusit sa-si pastreze reputatia extraordinara, in ciuda unor gafe de proportii? Intr-o lucrare bazata pe mai bine de 50 000 de documente, in mare parte din arhivele CIA, si pe sute de interviuri cu agenti in rezerva si fosti directori ai Agentiei, Tim Weiner isi propune sa dezvaluie motivele care au stat la baza esecurilor monumentale cu care s-a confruntat CIA de-a lungul timpului. Veti afla de ce 11 presedinti si trei generatii de ofiteri au fost incapabili sa inteleaga lumea si cum au periclitat nenumaratele gafe majore securitatea nationala a Statelor Unite. Weiner expune o istorie a mitei: coercitia si forta bruta… o poveste fascinanta a tranzactiilor murdare.

The Guardian Aceasta carte ar trebui citita de toti cei care vor sa evite o a treia catastrofa internationala. International Herald Tribune Este o carte fascinanta. O poveste captivanta, dar si un semnal de alarma. America trebuie sa-si dezvolte capacitatea – si vointa – de a cunoaste si de a raspunde eficient informatiilor despre lume. Walter Isaacson

Distribuire

Meniu