Chirurgul

Autor: Tess Gerritsen
An aparitie: 2008
Categorie: Thriller
Cod unic: 23969
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Chirurgul


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Patrunde noaptea in case si intra in tacere in dormitoare in vreme ce femeile dorm pentru ca mai apoi sa se trezeasca intr-un adevarat cosmar. Precizia tehnicilor criminalului sugereaza ca este un medicinist nebun, numit de ziarele din Boston ”Chirurgul”.

Singura arma a politistilor este victima unei tentative de crima aproape identice: cu doi ani in urma, dr. Catherine Cordell s-a luptat si si-a ucis atacatorul inainte sa poata sa duca la capat crima. Acum, acest nou criminal recreeaza cu o acuratete inspaimantatoare detaliile chinului prin care a trecut Cordell insasi. Fiecare crima noua pare sa o tachineze pe ea, sa-l apropie si mai mult de ea pe ucigas.

Singura alinare pentru ea este detectivul Thomas Moore, cel care se ocupa de acest caz. Dar nici macar Moore n-o poate apara de Cordell de un vanator sclipitor care, intr-un fel, intelege,si savureaza cele mai ingrozitoare temeri secrete ale fiecarei femei pe care o ucide.

Distribuire

Meniu