Cheita de aur – Aventurile lui Buratino

Autor: Aleksei N. Tolstoi
An aparitie: 2013
Categorie: Literatura pentru copii
Cod unic: 26124
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cheita de aur - Aventurile lui Buratino


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Aceasta, prieteni, este povestea unui baietel de lemn, pe care voi il cunoasteti foarte bine sub numele de Pinocchio. In Rusia insa, numele lui este Buratino, iar numeroasele lui aventuri i-au captivat si ii captiveaza inca deopotriva pe cei mici si pe cei mari. Cu misterioasa ei cheita de aur, aceasta marioneta, va rog sa ma credeti, nu va conteni sa va faca sa radeti, sa visati si sa va infiorati.

Aceasta carte cuprinde versiunea integrala a Aventurilor lui Buratino de Aleksei Tolstoi, insotita de ilustratiile superbe, expresive si moderne ale talentatei Sacha Poliakova.

Cand eram copil – a trecut foarte multa vreme de atunci – am citit o carte: aceasta se numea Pinocchio sau Aventurile unei papusi de lemn (papusa de lemn se traduce in italiana prin Buratino).

Le povesteam adesea prietenilor mei, fetite si baietei, aventurile fascinante ale lui Buratino. Pentru ca acea carte s-a ratacit, spuneam povestea papusii din lemn mereu in alt fel si scorneam aventuri care nu existau in carte.

Acum, dupa multi, multi ani mi-am adus aminte de vechiul meu prieten, Buratino, si am hotarat sa va spun voua, fetite si baietei, incredibila poveste a acestui baietas din lemn. Aleksei Tolstoi

Distribuire

Meniu