Celebritate

Autor: Jackie Collins
An aparitie: 2011
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26156
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Celebritate


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Annabelle Maestro este o tanara rasfatata, pentru care viata nu insemna decat un sir interminabil de petreceri, rochii scumpe si vacante de lux. Marcata de lipsa de afectiune si de grija a parintilor ei, doua staruri de cinema extrem de preocupate de propria persoana, Annabelle devine iubita lui Frankie – un macho dependent de droguri, cu care se lanseaza intr-o afacere cu escorte pentru domni bogati si celebri. Cand mama ei este ucisa, intra in scena Denver Jones, o avocata frumoasa si talentata, fosta colega de liceu a lui Annabelle.

In acelasi timp, cea mai buna prietena a lui Denver, Carolyn Henderson, incearca fara succes sa-i impartaseasca vestea ca este insarcinata cu senatorul casatorit cu care are o relatie extraconjugala. Destinele celor trei tinere se impletesc din nou, in vreme ce secrete din trecut ies neasteptat la iveala si le bantuie pe fiecare in parte.

Trei tinere superbe, un barbat bogat si sexi, doua staruri de cinema si o crima cutremuratoare: iata, succint, ingredientele unei carti de succes, in cel mai recent roman de Jackie Collins.

Distribuire

Meniu