Cele doua Diane-Vol.1

Autor: Alexandre Dumas
An aparitie: 2015
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 25876
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cele doua Diane-Vol.1


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Cele doua Diane” despre care povesteste Alexandre Dumas tatal sunt Diana de Poitiers, amanta favorita a lui Henric al II-lea, si fiica ei, Diana de Castro. Principalul erou masculin al istoriei este Gabriel, care afla la 18 ani ca e de fapt conte de Montgomery. Desi personajele sunt inspirate din realitatile secolului al XVI-lea, romanul este totusi o fictiune. Este o lectura fabuloasa cu iubiri carora soarta le e potrivnica, mistere, tradari si intrigi.
In primul volum, povestea lui Gabriel si a Dianei se intersecteaza cu cea a lui Henric al II-lea si a sotiei sale Catherine de Medici. Dragostea lor se loveste de Diana de Poitiers, cea rece si fara suflet, de masinatiunile de la curtea Frantei si de asediul cetatii Saint Quentin si recucerirea Calais-ului. Gabriel este gata sa riste totul pentru a castiga bunavointa regelui si pentru a-l face sa elibereze prizonierul misterios de la Chatelet, singurul care le-ar putea spune daca se pot iubi sau sunt cumva… frati.

Distribuire

Meniu