Cei mai influenti pictori din lume

Autor: David Gariff
An aparitie: 2008
Categorie: Arta
Cod unic: 23625
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cei mai influenti pictori din lume


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Aceasta carte fascinanta ofera o prezentare unica si accesibila a istoriei artei, examinand legaturile ascunse dintre 50 de artisti extraordinari, care au infiintat sau au redefinit miscari si traditii artistice.

Pentru fiecare artist, veti afla cine si care au fost principalele surse de inspiratie, de la alti artisti importanti, la influente culturale si politice.

Lucrarile-cheie sunt prezentate in detaliu, analizandu-se caracteristicile definitorii, trasaturile inovative si impactul de durata asupra generatiilor viitoare de artisti si de designeri. „Arbori genealogici” tematici dezvaluie legaturile dintre artisti si miscari din diferite epoci, cum ar fi idealistii, realistii, naturalistii, expresionistii si altii, demonstrandu-ne clar cum s-au intretesut diferitele fire ale influentelor si ale inspiratiei, in bogata tapiserie a artei occidentale.

Distribuire

Meniu