Cavalerul de aur

Autor: Jennifer Blake
An aparitie: 2015
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 25821
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cavalerul de aur


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Un barbat legat printr-o promisiune solemna… si o iubire mai puternica decat orice legamant.

 

Din considerente politice, regele Henric al VII-lea ii porunceste fermecatoarei Lady Marguerite Milton sa se marite cu Lord Halliwell, un barbat care este departe de ceea ce si-ar putea dori o tanara cu visuri romantice. Asa ca rapirea ei de catre enigmaticul Cavaler de Aur pare o intamplare rupta dintr-un basm. Sau ar fi, daca Marguerite n-ar tanji dupa David, cel care i-a facut un juramant de credinta cu zece ani in urma… si apoi a disparut.

Curand se dovedeste ca David este de fapt Cavalerul de Aur, venit sa o scape de o casatorie nedorita, inca nebun de dragoste… insa o dragoste platonica, asa cum a jurat in urma cu un deceniu. Marguerite descopera ca a fost doar momeala care sa-l atraga pe David in cea mai noua intriga a regelui. Caci, pentru a obtine libertatea ei, David este nevoit sa pretinda ca este fiul pierdut al fostului rege, transformandu-se astfel intr-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

Marguerite este disperata. Daca David esueaza, rebelii il vor ucide; daca triumfa, Henric nu va avea nici un scrupul sa-l execute pe pretendentul la tron pe care el insusi l-a creat. Si, dintr-odata, blestemul care planeaza asupra vietii lor pare sa fie cea mai mica dintre probleme.

Distribuire

Meniu