Casa de la malul marii- Vol 2

Autor: Casa de la malul marii. Vol II
An aparitie: 2012
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26110
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Casa de la malul marii- Vol 2


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Vrajita de frumusetea unei magnifice vile de pe malul Marii, Florianei, o fetita de zece ani, ii place sa admire gradinile superbe care o inconjoara si sa viseze ca intr-o zi o sa evadeze din existenta mizera pe care o duce. Atunci cand Dante, fiul proprietarului vilei, un industrias puternic, o invita inauntru, Floriana simte ca destinul ei va fi alaturi de el. Dar viata si diferentele de clasa ii despart, punand in pericol iubirea fara speranta care se naste intre ei.

Dupa decenii, Marina Turner, proprietara unui hotel de pe coasta Devonului, il angajeaza pe Rafael Santoro, un pictor argentinian cu un farmec neobisnuit, ca ultima solutie de salvare de la faliment. Dar secretul pe care il ascunde Rafa va avea efecte mult mai profunde decat si-ar fi putut imagina cineva.

Complex si captivant, romanul Santei Montefiore ii va tine pe cititori cu sufletul la gura, pe masura ce doua destine care par a nu avea nimic in comun se impletesc,

Dezvaluind o misterioasa poveste despre iertare, prietenie si puterea tamaduitoare a iubirii.

Santa Montefiore este autoarea a douasprezece romane traduse in douazeci de limbi si publicate in peste trei milioane de exemplare, care au castigat aprecierea cititorilor din intreaga lume.

Distribuire

Meniu