Cartea zanelor

Autor: Alison Maloney
An aparitie: 2007
Categorie: Literatura pentru copii
Cod unic: 22519
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cartea zanelor


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Cu mult timp in urma, Titania, Regina zanelor, a hotarat ca secretele regatului ei sa nu fie niciodata destainuite lumii de afara. Cu toate acestea, unii copii au un graunte de praf de stele in suflete, iar Regina a fost de acord ca acestor micuti deosebiti sa li se permita sa vada, timp de o clipa, Taramul Fermecat. Deschide paginile acestei carti si paseste in lumea straluctioare a magiei si a farmecului zanelor. Pe langa spiridusii din padure si elfii verzi din gradina, pe langa nimfele apelor si maronii caselor, tot in acest Taram Fermecat locuiesc zanele care ne sunt alaturi tot timpul. Trebuie doae sa le privim!
Urmareste lumea misterioasa a Taramului Fermecat, patrunde inauntrul magnificului castel al Reginei zanelor si fa cunostinta cu zane celebre, de la Tinker Bell si Zana Albastra la zana rea din basmul Frumoasa din padurea adormita! Descopera de ce matasea delicata de paianjen este ultima noutate in lumea modei zanelor si invata sa folosesti uneltele magice, de l abaghete la praful fermecat! Cartea zanelor este ca o portita prin care fetitele, in visurile lor, vor patrunde in lumea captivanta a magiei si a personajelor de basm!

Distribuire

Meniu