Cartea sortii

Autor: Brad Meltzer
An aparitie: 2008
Categorie: Fictiune
Cod unic: 23576
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cartea sortii


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Peste sase minute unul dintre noi avea sa fie mort. Asta ne era soarta. Nici unul nu stia ce avea sa urmeze.
Asa vorbeste Wes Holloway, tanarul asistent indraznet si ambitios despre ziua care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Pe 4 iulie, Wes l-a pus pe Ron Boyle, cel mai vechi prieten al presedintelui SUA, sa urce in limuzina prezidentiala. La incheierea calatoriei, Wes era desfigurat pe viata si Boyle era mort, ambii fiind victimele unui asasin nebun.
Opt ani mai tarziu, Boyle este vazut viu si nevatamat in Malaysia. In acel moment, Wes considera ca are sansa sa repare raul facut in cea mai neagra zi din viata lui. Incercand sa afle ce s-a petrecut cu adevarat, Wes intra in posesia unui careu de cuvinte incrucisate dezlegat de presedinte cu aproape zece ani in urma, afla fapte misterioase ingropate in istoria masonilor si descifreaza un cod vechi de doua sute de ani inventat de Thomas Jefferson.
Insa Wes nu-si da seama ca, de fapt, Cartea Sortii pastreaza secretele tuturor. In special cele pentru care merita sa mori. Cartea Sortii. Ce spune despre tine?

Distribuire

Meniu