Capcana

Autor: Linda Howard
An aparitie: 2002
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 19919
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Capcana


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Sarah Stevens, protagonista lucrarii de fata, este o femeie cu multe calitati: frumusete, inteligenta, spirit organizatoric. Existenta ei calma, in care fiecare amanunt este sub control, intra brusc intr-un derapaj, pentru ea incepand o lupta epuizanta, nu doar spre a deslusi un mister, ci, mai ales, pentru supravietuire.
Sub masca unui bancher respectabil, timid si retras, se ascunde un individ periculos ce doreste cu ardoare ca Sarah sa fie numai a lui. Curand, ea se trezeste singura, fara slujba si, mai grav, invinuita de crima. Intr-o situatie in care totul ii este potrivnic, ajutorul ii vine de unde se astepta mai putin, iar speranta rasare in ciuda pericolelor ce o pandesc la tot pasul. Dar socul cel mare il traieste in momentul in care barbatul iubit o tradeaza. Ratiunea inimii si pasiunea sunt puse in balanta cu neincrederea. O lectura electrizanta despre obsesii, crima si puterea iubirii, ce va creste adrenalina cititorilor.

Distribuire

Meniu