Cand sfanta crasma se inchide

Autor: Lawrence Block
An aparitie: 2007
Categorie: Roman politist
Cod unic: 22575
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cand sfanta crasma se inchide


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Sunt zile negre pentru Matt Scuder, un fost politist care isi imparte timpul intre camera de hotel din Manhattan si barurile din imprejurimi. Scudder isi castiga painea facand servicii unor amici mai mult sau mai putin dubiosi. Intr-o buna zi vine si marea ocazie, dubla: un jaf armat si o crima. Aparent, cazurile nu au legatura. Dar cand se impletesc in mod bizar, ca intr-un cosmar din delirul unui betiv, Scudder e obligat sa aleaga. La ce renunta, la whisky sau la principii?

Lawrence Block, comparat nu o data cu Raymond Chandler si John D. MacDonald, a castigat 16 premii pe trei continente, iar cartile sale au fost traduse in peste 30 de limbi. Matt Scudder, eroul romanelor care alcatuiesc nucleul dur al operei lui Block, este unul dintre cei mai indragiti detectivi particulari din literatura actuala.

„Block este un scriitor desavarsit, iar Matt Scudder este un exemplu perfect de erou literar cu dimensiune umana.” (Publishers Weekly)

„Cine vrea literatura curata si inteligenta, sa-i citeasca pe Dashiell Hammett, James M. Cain si Lawrence Block. Da, atat de bun este Block.” (Martin Cruz Smith)

„Nu veti intalni aici eroi artificiali, dialoguri fortate sau accente false.” (The New York Times)

Distribuire

Meniu