Cand dragostea te schimba

Autor: Mary Jo Putney
An aparitie: 2013
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 25925
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cand dragostea te schimba


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, nu a intalnit niciodata in viata o situatie din care sa nu poata iesi folosindu-se de farmecul propriu. Insa aventura cu sotia unui important functionar din Ministerul Politiei, un om brutal si razbunator, il arunca in temnita vreme de un deceniu, facand din el o umbra a barbatului de odinioara. Si totusi, cea mai mare provocare a vietii lui s-ar putea dovedi enigmatica femeie trimisa sa-l scape din inchisoare – si singura care ar putea reusi sa-i vindece sufletul zdrobit.

 

Cassie Fox si-a pierdut familia si viitorul care ii fusese sortit din cauza regimului terorii instaurat in Franta si tot ce i-a mai ramas acum este indarjirea cu care actioneaza pentru distrugerea imperiului lui Napoleon. La prima vedere, salvarea lui Grey este pentru abila spioana doar o misiune ca oricare alta. Insa ceea ce nu se astepta era sa intalneasca un barbat care, prin curajul ce frizeaza disperarea si vulnerabilitatea induiosatoare, ar putea sa-i imblanzesca inima inghetata. Pasiunea navalnica dintre ei este insa pusa la grea incercare de misiunea terifianta prin care trebuie sa treaca impreuna… si sa-i supravietuiasca.

Distribuire

Meniu