Camilla & Charles

Autor: Isabelle Rivere
An aparitie: 2005
Categorie: Biografii. Jurnale. Memorii. Eseuri.
Cod unic: 20836
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Camilla & Charles


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Anuntul a luat lumea intreaga prin surprindere, si e foarte bine asa! Pe 8 aprilie 2005, la Windsor, Charles, mostenitorul tronului Angliei, se va casatori, in sfarsit, cu Camilla Parker Bowles, prima si singura lui mare dragoste.

La inceputul povestii, Diana viseaza sa se casatoreasca cu printul de Wales, dar el o iubeste pe Camilla. Aceasta avea o pasiune pentru un anume Andrew, care, la randul sau, parea stapanit de placerea rautacioasa de a fi mereu indragostit de alta femeie.

Nascuta dintr-o placuta confuzie de sentimente, in urma cu mai bine de treizeci de ani, iubirea zbuciumata dintre Charles si Camilla, continua sa sfideze timpul, coroana si convenientele, in ritmul dezlantuit al unor evolutii imprevizibile.

Contrar reportajelor fierbinti din presa, care prezentau aristocraticul menaj in trei in mod simplist sotul plin de cruzime, amanta fara scrupule, sotia inocenta si tradata, Isabelle Rivere povesteste o pasiune iesita din comun, dezvaluind o Diana fragila care lupta sa-si pastreze locul, o Camilla plina de caldura si devotata, un Charles singuratic si mult timp ratacit, gata sa renunte la coroana pentru fiinta iubita.

In Camilla & Charles, autoarea a incercat sa explice ce anume, de aproape treizeci si cinci de ani, le atrage pe aceste doua fiinte una spre cealalta, intr-un mod atat de irezistibil, incat nimeni si nimic nu reuseste sa le stea in cale.

Avand radacini adanci in istorie, saga iubirii lui Charles cu Milla are atractia scandalului si parfumul budoarelor curtezanelor de altadata. Care femeie din lume nu a visat sa fie iubita in acest fel?

Distribuire

Meniu