Calatorie spre iubire

Autor: Mary Jo Putney
An aparitie: 2013
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26063
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Calatorie spre iubire


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Un maestru al spionajului cu chip de inger pacatos si un trecut eroic, dar intunecat, Lord Robert Andreville se intoarce la caminul stramosesc din Yorkshire dupa doisprezece ani in care a desfasurat operatiuni extrem de primejdioase impotriva lui Napoleon.

 

Pe jumatate indianca mohawk, Maxima Collins nu reuseste sa-si gaseasca locul in Anglia, dar nimic n-o va opri din calatoria spre Londra, unde vrea sa afle adevarul despre moartea subita a tatalui sau, vlastarul unei familii nobile englezesti care a dus mereu o viata aventuroasa. Impreuna vor strabate Anglia, incercand sa scape de urmaritori si tatonandu-se reciproc intr-un dans al dorintelor in care adevarul ramane greu de stabilit si singurul lucru cert este pasiunea. Un secret cumplit le zguduie idila ‒si numai dragostea are puterea de a vindeca ranile trecutului.

„Magie pura… o calatorie incredibila a imaginatiei oferita de una dintre cele mai bune scriitoare de romane de dragoste a acestor vremuri.” – Romantic Times

Distribuire

Meniu