Bucuria de a invinge

Autor: Michael Beer
An aparitie: 2002
Categorie: Psihologie
Cod unic: 19532
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Bucuria de a invinge


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Pentru fiecare om, reusita are o definitie specifica. Dar in esenta este vorba despre valoarea pe care ti-o acorzi tie insuti si probabil ca tuturor ne-a trecut prin minte gandul ca nimeni nu poate fi mai exigent cu noi decat noi insine. Pornind de la aceasta idee, Michael Beer are o modalitate originala de a aborda succesul personal. El spune ca nu trebuie sa fii un supraom, un geniu pentru a obtine ceea ce ti-ai dorit de la viata. Nu ai nevoie de aptitudini, studii, inteligenta sau o personalitate iesite din comun. Ai nevoie doar de un imbold care sa te propulseze pe drumul catre reusita. Fiecare capitol al acestei carti furnizeaza sugestii si informatii care te vor ajuta sa devii ceea ce ti-ai dorit. Oare ceea ce crezi tu despre tine insuti nu este mai important decat ceea ce cred altii? Michael Beer si-a propus sa scrie o carte pentru oamenii obisnuiti, care, privind in sufletul lor, sa descopere acolo adevarata bogatie. El se amesteca in viata oamenilor cu multa delicatete, in ciuda exprimarii sale directe fara menajamente, fara pudori de salon, fara fatarnicie in aprecierea sentimentelor si a situatiilor ce pot aparea in viata noastra, a tuturor.

A fi invingator inseamna sa simti ca esti stapanul propriei vieti si niciodata nu e prea tarziu pentru a-ti asuma raspunderea pentru propriul destin. Michael Beer este calauza noastra pe acest drum.

Michael Beer este consultant international pentru cursurile de pregatire in vanzari. Privilegiat fiind de pasiunea pentru munca sa, vreme de mai bine de 30 de ani i-a studiat pe cei din jurul sau, incercand sa afle care este secretul invingatorului. De aceea el este omul cel mai potrivit care sa scrie despre bucuria celor care reusesc.

Distribuire

Meniu