Bucatarie sanatoasa si gustoasa

Autor: Paule Nathan
An aparitie: 2005
Categorie: Gastronomie
Cod unic: 21487
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Bucatarie sanatoasa si gustoasa


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Pentru a va mentine in forma, puteti alege din mai mult de 110 alimente – legume, carne, peste, lactate, fructe… Pentru fiecare dintre ele: proprietati curative; sfaturi pentru a le alege si conserva corect. Pentru a va delecta gustul, puteti alege dintre cele 370 de retete savuroase – crema de macris cu fructe dulci, de la gheata, langustine in papiote de praz, inghetata de alune… Pentru fiecare reteta: o analiza nutritionala completa; sfaturi pentru dieta; un meniu echilibrat si gustos.

Pentru a capata deprinderi bune, vi se ofera explicatii clare si precise ca sa pregatiti o masa echilibata: cele mai practice modalitati de a gati; cele mai potrivite materii grase; cele mai adecvate mirodenii si ierburi aromatice; rolul vitaminelor si a mineralelor.

Pentru a va ingriji corpul folositi tabelele care prezinta retete adaptate fiecarei probleme de sanatate (diabet, colesterol, osteoporoza). Bucataria sanatoasa si gustoasa va ofera un echilibru perfect intre placut si util!

Distribuire

Meniu