Barca de argint

Autor: Luanne Rice
An aparitie: 2012
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26116
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Barca de argint


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Darrah McCarthy le asteapta pe surorile ei, Delia and Rory, pentru o ultima reuniune pe insula  Martha’s Vineyard, la casa familiei, inainte ca aceasta sa fie vanduta. Transplantate din propriul mediu familiar, fiecare dintre surori ajunge sa-si vada cu alti ochi viata, relatiile sentimentale si legatura cu trecutul. Inevitabil, amintirile despre mama, bunica si mai ales tatal lor- un irlandez care a plecat in tara natala cand Darrah avea doisprezece ani pentru a dovedi  existenta unei mosteniri ancestrale si nu s-a mai intors – scot la iveala intrebari ramase fara raspuns si incep sa destrame mitul familiei lor, iar descoperirea unor scrisori vechi de dragoste le face pe cele trei surori sa porneasca in cautarea adevarului in Irlanda.

Luanne Rice reuseste sa surprinda in Barca de argint esenta familiei in toata complexitatea ei imperfecta si modul in care fiecare dintre cele trei femei atat de diferite reuseste sa faca fata pierderii si complicatiilor dragostei.

 

Distribuire

Meniu