Atlasul Terrei

Autor: -
An aparitie: 2008
Categorie: Geografie Generala
Cod unic: 25105
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Atlasul Terrei


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Un portret fidel al planetei noastre, o calatorie fascinanta pe uscat si pe mare, o cautare pasionata de peisaje virgine si de teritorii transformate de munca si de inteligenta umane.

Cartografie: O reprezentare cartografica detaliata si spectaculoasa a planetei noastre, unde se pot observa formele teritoriilor si semnele schimbarilor ce se succed in timp.

Imagini luate din satelit: ca o fereastra deschisa asupra Terrei: imagini fotografice de un impact vizual sugestiv ofera o modalitate inedita de observare a planetei.

Indice de toponime si terminologie geografica: Mii de intrari pentru a usura cautarea toponimelor continute in harti.

Atlasul Terrei reprezinte o mare noutate editoriala si geografica, permitand „amplificarea orizontului” analizelor noastre cotidiene si extinderea campului de interventie a gandului la nivelul intregului glob pamantesc ca entitate teritoriala, sociala si civila; este o „istorisire vizuala” care, plecand de la prezentarea cartografica, ne insoteste de-a lungul diferitelor arii geografice.

Distribuire

Meniu