Atlasul literaturii romane

Autor: -
An aparitie: 2003
Categorie: Literatura Romana
Cod unic: 19616
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Atlasul literaturii romane


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Atlasul literaturii romane, este singurul material didactic editat si comercializat in Romania, care contine informatii si elemente cartografice despre originea, viata si activitatea literara a marilor carturari romani.

Tematica, informatiile transmise prin intermediul atlasului, sunt realizate in conformitate cu programa scolara actuala, beneficiind totodata si de acreditarea emisa de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii. Atlasul este destinat elevilor din invatamantul gimnazial si liceal, si cuprinde informatii cu privire la:

• etapele literaturii romane, trecand in revista curentele literare romane concomitent cu cele europene;

• prezentarea revistelor literare importante si a itinerarelor literare;

• viata si activitatea literara a marilor poeti si scriitori romani.
Concomitent cu intrebuintarea principala a produsului ca suport didactic la orele de curs, atlasul se poate utiliza si ca ghid de informatii cu ocazia excursiilor de studiu, a vizitelor la case memoriale sau la muzee.

Atlasul literaturii romane ofera o metoda alternativa de transmitere a informatiilor, unica in acest domeniu, atat in privinta conceptiei, cat si in cea a executiei, fiind un produs editat si comercializat de firma Cartographia Studium, cu sediul in Cluj-Napoca. Atlasele folosesc aceleasi culori si legenda conventionala ca si hartile de perete, facand posibila astfel utilizarea didactica optima a acestora de catre elevi si profesori.

Distribuire

Meniu