Atlas istoric didactic

Autor: Vasile Pascu
An aparitie: 2000
Categorie: Istoria Romaniei
Cod unic: 17214
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Atlas istoric didactic


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Prezentul „Atlas didactic de istorie” este destinat invatamantului gimnazial si liceal si a fost elaborat conform continutului manualelor s programei de Istorie pe care le folosesc elevii si profesorii la clasa.
Prezentarea hartilor a fost facuta in mod didactic, adica pe intelesul elevilor, in asa fel incat sa fie usor de folosit si sa ofere informatii cat mai complexe asupra evenimentului mentionat. S-a folosit putin Legenda cu explicarea semnificatiei semnelor grafice de pe harta, aceasta fiind transferata direct pe harta cu scopul intelegerii mai rapide a desfasurarii evenimentelor precum si pentru formarea unei imagini de ansamblu corecta asupra acestora. Textul si imaginile conexe fiecarei harti au menirea de a oferi cea mai mare parte a informatiei istorice, prezentata spatial de hartile atlasului.
Lucrarea este o sursa de informatii istorice care completeaza pe cea reprezentata de manualele de istorie si explicatiile profesorilor oferite elevilor in timpul orelor de curs.

.

Distribuire

Meniu