Asteapta-ma

Autor: Elizabeth Naughton
An aparitie: 2013
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26091
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Asteapta-ma


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Dupa un accident tragic, in urma caruia isi pierde memoria, Kate Alexander incearca sa se acomodeze cu un sot si cu o viata care nu-i par deloc familiare. Dar dupa moartea neasteptata a sotului ei, gaseste in biroul acestuia fotografia unei fetite care nu poate fi nimeni altcineva decat fiica ei, de a carei existenta nu stie, si Kate incepe sa-si puna intrebari.

Ryan Harrison si-a pierdut sotia intr-un accident aviatic si, pentru a putea face fata durerii, s-a dedicat propriilor afaceri si cresterii fiicei lor. Ajuns un om influent in industria farmaceutica, Ryan are tot ce si-ar putea dori: bani, faima si putere, dar ar renunta la toate doar pentru a mai petrece macar o zi cu femeia pe care inca o iubeste.

Drumul lui Ryan se intersecteaza cu al lui Kate, si o atractie inexplicabila se naste intre ei. In timp ce amandoi incearca sa gaseasca raspunsuri, ajung sa scoata la iveala minciuni de mult ascunse care par sa duca in aceeasi directie si care le pun viata in pericol, chiar acum cand sunt atat de aproape de a profita de a doua sansa la iubire.

Elisabeth Naughton a cunoscut un succes remarcabil cu romanele sale de dragoste care au fost nominalizate la numeroase premii, printre care prestigiosul RITA Award, acordat de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, precum si la premiile Australian Romance Reader, Golden Leaf si Golden Heart.

Distribuire

Meniu