Asociatul

Autor: John Grisham
An aparitie: 2009
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 25224
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Asociatul


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Viitorul lui Kyle McAvoy pare sa fie unul luminos. Dar Kyle are un secret intunecat, un episod petrecut in timpul colegiului, pe care a incercat din rasputeri sa-l uite. Insa secretul cade in mainile cui nu trebuie si Kyle este obligat sa accepte o slujba pe care o uraste, chiar daca este o slujba pe care majoritatea studentilor la drept o considera de vis. La trei luni dupa absolvirea facultatii la Yale, Kyle devine asociat la cea mai mare firma de avocatura din lume, unde, in afara de practicarea dreptului, trebuie sa minta, sa fure si sa ia parte la un plan care l-ar putea trimite la inchisoare; asta daca nu-si pierde chiar viata.

Daca v-ati inchipuit ca tanarul avocat Mitch McDeere din Firma de John Grisham a trecut prin situatii imposibile, asteptati sa-l cunoasteti pe asociatul Kyle McAvoy! Romanul cu numarul 21 al autorului considerat cel mai bun povestitor in viata din Statele Unite a fost publicat la inceputul anului 2009 intr-un prim tiraj de 2,8 milioane de exemplare.

Personajele memorabile, descrierea realista a competitiilor acerbe si de cele mai multe ori lipsite de fair-play din lumea contractorilor din domeniul Apararii, rasturnarile neasteptate de situatie si actiunea plina de neprevazut fac din ASOCIATUL un thriller juridic clasic marca Grisham.

Distribuire

Meniu