Asasinatul lui Kennedy. Sfarsitul unui vis

Autor: Bill O'Reilly & Martin Dugard
An aparitie: 2013
Categorie: Istoria Universala
Cod unic: 25286
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Asasinatul lui Kennedy. Sfarsitul unui vis


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„In 1963, putini americani au inteles cat de mult va fi schimbata tara de asasinarea presedintelui. Pe atunci, era greu sa scrii istorie, mai ales din cauza planurilor politicienilor. In aceasta carte, vom incerca sa risipim ceata si sa prezentam faptele. Din pacate, unele intamplari nu sunt cunoscute inca. In povestirea noastra, eu si Martin Dugard nu vom merge mai departe decat ne ingaduire probele.

Nu suntem adeptii teoriilor conspirationiste, insa ne punem unele intrebari despre ce nu se stie sau nu se leaga. Totusi, inainte sa dati pagina, va anuntam ca aceasta carte e bazata pe fapte, iar unele despre care veti citi n-au fost niciodata aduse la cunostinta publicului. Adevarul despre presedintele Kennedy are uneori o latura galanta, alteori tulburatoare. Adevarul despre felul in care a fost asasinat si motivele acestui act criminal sunt de-a dreptul infioratoare. Insa toti americanii ar trebui sa cunoasca povestea. Toata este aici, in aceasta carte. Ma bucur ca am privilegiul sa v-o ofer.“ – Bill O Reilly

Distribuire

Meniu