Aroma pasiunii

Autor: Margot Berwin
An aparitie: 2014
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26072
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Aroma pasiunii


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Dupa divortul care i-a frant inima, viata Lilei in New York este banala, complet noua si pustie. Intalnirea cu David Exley, un vanzator de plante extrem de atragator, ii dezvaluie o lume inedita, facand-o sa-si gaseasca si o pasiune neobisnuita. Intr-o seara, Lila ajunge din intamplare intr-o spalatorie atipica, al carei proprietar la fel de iesi din comun, Armand, a transformat-o intr-un soi de sera. Astfel, Lila afla de existenta a noua plante extraordinare, despre care se spune ca aduc posesorului faima, bogatie si nemurire. Armand ii promite sa-i dezvaluie secretele acestora, cu conditia sa nu spuna nimanui despre asta. Lila este insa prea fermecata de David si face greseala sa-i povesteasca totul, iar acesta, aflat de mult in cautarea plantelor-minune, le fura si dispare. Mustrata de constiinta, Lila il va insoti pe Armand in peninsula Yucatan in incercarea de a gasi cate un exemplar din cele noua plante. Pentru ea urmeaza o calatorie palpitanta a dragostei si a cunoasterii de sine, dincolo de granitele confortului si civilizatiei, intr-un spatiu al misterului si al aventurii. In care dintre cele doua lumi isi va gasi, oare, locul?

Margot Berwin a publicat romanul sau de debut, Aroma pasiunii, in 2010 si a inregistrat un succes deosebit, fiind tradus deja in 19 limbi pana in prezent.

Distribuire

Meniu