Apocalipsa anuntata. 2012

Autor: Sylvie Simon
An aparitie: 2009
Categorie: Religie
Cod unic: 22177
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Apocalipsa anuntata. 2012


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Unii dintre noi sunt conştienţi de importanţa timpurilor pe care le vom trăi, dar, referindu-se la Apocalipsă, alţii profită de incertitudinea acestor vremuri ca să prezică catastrofe cumplite, ba chiar sfârşitul lumii. Este adevărat, trăim o epoca instabilă. Omenirea ar putea fi obligată să facă faţă unei perioade dificile în foarte scurt timp. Cum se va întâmpla? De unde ar putea veni ameninţarea?

Pentru întâlnirea anunţată în 2012, autoarea trece în revistă adevăratele pericole care ameninţă societatea şi chiar civilizaţia noastră, cele mai multe dintre ele fiind necunoscute marelui public; enumeră avertismentele lăsate de tradiţie şi cele trimise de cosmos şi ne îndeamnă să ne schimbăm modul de a gândi. Sylvie Simon explorează cu mare abilitate diferitele scenarii şi curente de gândire care suscită cele mai aprinse dezbateri peste tot în lume:

# profeţiile;
# calendarele maya;
# punctul zero;
# planeta X;
# craniile de cristal;
# proiectul Haarp;
# accelerarea spiralei timpului;
# imersia Pamântului în banda fotonică;
# cataclismele umane; etc.

2012, Apocalipsa anunţată este o lucrare foarte bine documentată, care face sinteza diferitelor tradiţii ale omenirii, dezvăluind punctele lor comune, şi pune problema coincidenţelor observabile. O anchetă solidă, care denuntaţă mistificările, detaliind realităţile ştiinţifice şi umane ce se instituie într-o adevărată convergenţă spre faimoasa dată de 21 decembrie 2012.

Distribuire

Meniu