Apelul

Autor: John Grisham
An aparitie: 2008
Categorie: Roman politist
Cod unic: 25040
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Apelul


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Un tribunal din Mississippi da un verdict socant impotriva unei companii chimice acuzate ca si-a deversat reziduurile toxice in sursa de apa a unui mic orasel. Presedintele companiei, Carl Trudeau, stie ca singura cale de scapare este un apel la Curtea Suprema din Mississippi, ai carei noua judecatori vor confirma sau infirma acest verdict intr-o buna zi.

Insa domnul Trudeau este convins ca judecatorii Curtii nu sunt destul de „prietenosi” si se decide sa-si cumpere un loc in randul lor. Costul este de cateva milioane de dolari – o picatura de apa in oceanul miliardelor pe care le detine.

Printr-o complicata retea de conspiratii si inselatorii, oamenii lui Trudeau recruteaza un tanar si inocent candidat, pe care il finanteaza, il manipuleaza, il promoveaza si il modeleaza intr-un potential judecator al Curtii Supreme. Propriul lor judecator al Curtii Supreme.

Distribuire

Meniu