Anul scorpionului

Autor: Michael Hartland
An aparitie: 1997
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 18093
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Anul scorpionului


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Plasarea acţiunii reuşitei cărţi de spionaj „Anul scorpionului” în preajma tratativelor de retrocedare a Hong-Kongului regimului chinez, pare cum nu se poate mai potrivită. Interese contradictorii se vor ciocni violent, pe fondul multiplelor frământări interne, iar valul de crime, răpiri, interogări „fără menajamente”, va ţine cititorul într-o continuă tensiune. Întreaga acţiune va fi străbătută de goana prinderii spionului numit „Scorpionul”, care, până în ultima clipă, îşi va ţine identitatea ascunsă.
„Anul scorpionului” îţi va plăcea mai ales prin faptul că personajele îşi vor dovedi adevăratul caracter treptat, pentru faptul că vei cunoaşte dedesubturile unei îndeletniciri periculoase, spionajul, dar şi pentru că vei participa la aventuri explozive şi pentru că, în tot acest tumult, personaje ca Sarah, Nick, Luther şi Josie, găsesc timp şi pentru sentimente, chiar dacă asta se poate întoarce împotriva lor.

Distribuire

Meniu