Anatomia minciunii

Autor: Lawrence Goldstone
An aparitie: 2009
Categorie: Roman politist
Cod unic: 23329
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Anatomia minciunii


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Doctorul Ephraim Carrol seoseste la Philadelphia pentru a studia cu un profesor stralucit, William Osler, convins ca astfel va capata cunostintele necesare pentru a salva nenumerate vieti. In vremea ce America se indreapta spre noul secol XX, medicina cunoaste schimbari rapide, datorate in parte legalizarii autopsiilor – considerate o infractiune cu numai cativa ani inainte.
Insa niste morti ciudate il determina pe Carroll sa declamseze propria investigatie si, curand, dorctorul este nevoit sa penduleze intre elita medicinei, inalta societate din Philadelphia si lumea criminalitatii si a depravarii sexuale.
Tanarul Carroll este astfel pierdut intr-un labirint de crime, secrete si fapte inimaginabile, fiind obligat, in final, sa se confrunte cu o optiune morala complicata – intre dezvaluirea unui criminal, indreptarea unui rau si, poate, chiar protejarea viitorului medicinei insesi.

Distribuire

Meniu