Alinare si vindecare prin REFLEXOTERAPIE

Autor: Ann Gillanders
An aparitie: 2003
Categorie: Sanatate
Cod unic: 19437
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Alinare si vindecare prin REFLEXOTERAPIE


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

UN TRATAMENT CU EFECTE DINTRE CELE MAI BENEFICE, O EXPERIENTA PLACUTA SI RELAXANTA!

Cronice sau acute, problemele de sanatate, starea de tensionare generalizata sau de anxietate isi pot avea de-acum inainte o rezolvare mult mai simpla, fara chimicale sau tehnici invazive, reflexoterapia (practica terapeutica a vechilor egipteni, dar si a chinezilor, cei care o combinau cu acupunctura, pe care cercetatori occidentali ai asa-numitei „terapii zonale” au adus-o in atentia lumii medicale la inceputul secolului XIX), tehnica principial similara „acupuncturii” substituind insa acele cu presiunea aplicata prin intermediul degetelor la nivelul unor puncte reflexogene de pe picior si de pe maini, stimulatoare asupra unor zone specifice din organism. Astfel, un ciclu de tratament ajuta la normalizarea activitatii organismului, la detensionare si reducerea efectelor starii de stres, dar si la ameliorarea activitatii nervoase si a activitatii circulatorii in intreg organismul.
Sinteza a experientei unei reputate practiciene – Ann Gillanders este specialista in metoda perfectionata in SUA de fizioterapeuta Eunice Ingham, practicanta a reflexoterapiei in cadrul propriului cabinet, consultanta a numeroase emisiuni radio si TV pe tema terapiilor naturiste, promotoare a unei campanii la scara mondiala de pregatire a specialistilor in domeniu -, cartea propune un nou raspuns la problemele de sanatate, un „sistem holistic de tratament”, cu eficienta maxima mai cu seama atunci cand vizeaza persoana ca intreg, fara sa se limiteze la un set de simptome.
Pe calea principiala a corectarii celor trei factori negativi implicati in procesul unei boli, „congestia” (responsabila de aparitia tumorilor), „inflamatia” (la originea colitelor, bronsitelor si sinuzitelor) si „tensiunea” (cauzand diminuarea eficientei sistemului imunitar), informatiile furnizate in volum ii permit chiar unui incepator sa obtina rezultate spectaculoase in multe dintre tulburarile suparatoare devenite curente in viata moderna, caci, in fapt, secretul metodei este acela de favorizare a inceperii unui proces de vindecare, interventia practicantului, la inceput un „novice”, creand conditiile in care poate surveni procesul de … „autovindecare” si o anumita perceptie de sine a celui afectat, conditie primordiala a unor schimbari durabile si pozitive.

Distribuire

Meniu